AUGUST

Imagini

Informații

Data: 18 Aprilie 2024, 18:00 Joi
Preț: 100 - 200 lei
Telefon Informații: (022) 22-11-77
Evenimentele trecute
  • 25 Februarie 2024, 18:00 Duminică
  • 15 Februarie 2024, 18:00 Joi
  • 3 Februarie 2024, 18:00 Sâmbătă

Descriere

Un text sfidător și tulburător, un titlu ce deține un Premiu Pulitzer și un celebru antecedent cinematografic cu două nominalizări la Oscar în palmares: „AUGUST: OSAGE COUNTY” de TRACY LETTS, unul din cei mai cunoscuți dramaturgi americani, autor de scenarii de film, actor de teatru și film, figură proeminentă a teatrului american contemporan.
Vă invităm să asistați la o reuniune de familie. Într-un august torid, Violet, o mamă bolnavă, alarmată de dispariția soțului său, Beverly Weston, își cheamă copiii și sora să revină acasă, în ținutul arid și bântuit de tornade, din Oklahoma. Un text faimos despre reversul întunecat al relațiilor de familie, despre coșmarul toxic în care ne putem scufunda în absența empatiei, a căldurii sufletești, despre înstrăinare și ambiții, despre ne-iubire și egoism.

Premiera mondială a spectacolului „AUGUST: Osage County” a fost prezentată în iunie 2007 de Steppenwolf Theatre Company, Chicago, IL; Martha Lavey, director artistic, David Hawkanson, director executiv.

„August: Osage County” a avut premiera pe Broadway, la Imperial Theatre, pe 4 decembrie 2007. Spectacolul a fost produs de Jeffrey Richards, Jean Doumanian, Steve Traxler, Jerry Frankel, Ostar Productions, Jennifer Manocherian, The Weinstein Company, Debra Black, Daryl Roth, Ronald Frankel, Marc Frankel, Barbara Freitag, Rick Steiner și Staton Bell Group.”

Dramă / 2h 10min / Pauză: Nu
TNME, Sala Mare

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?