Spectacolul "Căldură în Noiembrie"

VOI MERGE 1

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 27 Mai 2018, 18:30 Duminică
Preţ: 80 - 650 lei
Telefon Informaţii: 022 233 833 / 079 233 833
Evenimentele trecute
  • 17 Mai 2018, 18:30 Joi
  • 13 Mai 2018, 18:30 Duminică

Descriere

CALDURA IN NOIEMBRIE - Premiera acestei luni, relateaza despre Alex, un medic american cu renume mondial, se întoarce în orașul sau de bastina, situat undeva pe litoralul Marii Negre, în Bulgaria, de unde a emigrat, mai bine zis a fugit,acum 40 de ani.

În taverna unde si-a petrecut cei mai frumosi ani ai tineretii, el o întîlneste pe fosta lui iubită, Elena. Pentru a serba aceasta intilnire si a nu fi deranjați de alți clienți, Alex roagă proprietarul ca acesta sa inchidă localul. Rămasi singuri, cei doi incep sa-si depene amintirile.

Aflam din povestea lor despre împrejurările în care s-au iubit și s-au despartit, calvarul prin care a trecut Elena și pretul pe care l-a avut de platit ea pentru fuga lui Alex. Martori la toata povestea aceasta sunt doar proprietarul cârciumii, un Tânăr care a mostenit acest local de la tatal sau, impreuna cu iubita sa, o Tanara energica si ambitioasa, care vrea cu tot dinadinsul sa emigreze impreuna ci alesul inimii in America. Doua cupluri, doua povesti. Aceleasi probleme, aceleasi intrebari...fara raspuns.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?