Colivia cu nebune

Imagini

Informații

Data: 14 Februarie 2024, 19:00 Miercuri
Preț: 250 - 350 lei
Telefon Informații: 022226520
Evenimentele trecute
  • 24 Decembrie 2023, 19:00 Duminică
  • 23 Decembrie 2023, 19:00 Sâmbătă
  • 13 Octombrie 2023, 19:00 Vineri

Descriere

Permiteți-ne să vă povestim un pic despre #premiera „Colivia cu nebune” de Jean Poiret, în regia lui Slava Sambriș care va avea loc la Teatrul „Luceafărul”.

Am întrebat mai multă lume ce le-ar fi curios să afle despre #premieră și majoritatea au zis că ar vrea să știe „povestea”. Păi, pe scurt :

Un tânăr îndrăgostit peste măsură, Laurent, hotărăște să se însoare.

Înainte de acest pas însă, el trebuie să facă față unei dificile încercări – să organizeze o cină în familie, cu părinții. Nimic ieșit din comun până în acest moment, doar că mireasa provine dintr-o familie cu vederi extrem de conservatoare, cu un tată politician care militează pentru morală și familia tradițională. Iar Laurent descinde dintr-o familie ieșită din tiparele unei mentalități conservatoare. De frică să nu-și piardă iubita, tânărul își roagă tatăl să joace în fața familiei ei un rol complicat…
„Colivia cu nebune” se recomandă drept o comedie despre aparențe și prejudecăți, familii tradiționale și …mai puțin ori, poate, mai mult de-atât, sau, într-un cuvânt: despre iubire, în toate formele și înțelesurile ei.

Ne oprim aici, să nu facem spoilere

#Comedia „Colivia cu nebune” va fi în două acte, iar după spectacol vom putea savura o companie bună, muzică retro și vin gustos în foaier.

Alege ziua când vrei să vii cu prietenii, să te relaxezi la o comedie „nebună” și cumpără biletele pe iticket.md sau la casa de bilete. Avem un presentiment că, foarte curând, se vor epuiza toate locurile pentru cele 10 reprezentații din decembrie 2022.

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?