"Ai Noștri"- Festivalul brandurilor autohtone

Изображения

Подробная информация

Дата: 14 - 15 Сентября 2024
Добавить напоминаниеИзменить напоминание

Добавить напоминание

Выберите день в который Вы хотите получить напоминание об этом событии.
Событие:"Ai Noștri"- Festivalul brandurilor autohtone
Начало события:14 Сентября 2024

Описание

Festivalul "Ai Noștri" este un eveniment dedicat exclusiv mărcilor autohtone, punând în lumină diversitatea și calitatea excepțională a produselor și serviciilor Made în Moldova și exprimând mândria pentru companiile locale care au reușit să creeze un brand notoriu.
Oaspeții vor avea ocazia să cunoască mai îndeaproape brandurile Made în Moldova din diferite domenii, viziunea și oamenii care stau în spatele acestora, dar și produsele și serviciile oferite de către aceste companii.
Vor participa la prezentări, testări și degustări de produse din întreaga țară, la masterclass-uri gastronomice și de food-pairing. Aici vizitatorii vor găsi o mulțime de zone tematice, dedicate diferitor industrii în care moldovenii au construit afaceri, au dezvoltat branduri și au ce arăta.
Moldova noastră este frumoasă, gustoasă, aromată, ospitalieră, profesionistă. De asemenea, festivalul oferă și un spațiu perfect de a petrece o zi într-un mod interesant și distractiv. Jocuri, concursuri, activități interactive, zone pentru copii și muzică de la artiștii noștri îndrăgiți - la festivalul Ai Noștri nu ai nicio șansă să te plictisești.
Ia-ți familia și prietenii și vino să petrecem o zi cu bucurie și sens!
Hai să susținem împreună pe cei care contribuie la dezvoltarea țării, construind branduri moldovenești!

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?