"Ai Noștri"- Festivalul brandurilor autohtone

Imagini

Informații

Data: 14 - 15 Septembrie 2024
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:"Ai Noștri"- Festivalul brandurilor autohtone
Începutul evenimentului:14 Septembrie 2024

Descriere

Festivalul "Ai Noștri" este un eveniment dedicat exclusiv mărcilor autohtone, punând în lumină diversitatea și calitatea excepțională a produselor și serviciilor Made în Moldova și exprimând mândria pentru companiile locale care au reușit să creeze un brand notoriu.
Oaspeții vor avea ocazia să cunoască mai îndeaproape brandurile Made în Moldova din diferite domenii, viziunea și oamenii care stau în spatele acestora, dar și produsele și serviciile oferite de către aceste companii.
Vor participa la prezentări, testări și degustări de produse din întreaga țară, la masterclass-uri gastronomice și de food-pairing. Aici vizitatorii vor găsi o mulțime de zone tematice, dedicate diferitor industrii în care moldovenii au construit afaceri, au dezvoltat branduri și au ce arăta.
Moldova noastră este frumoasă, gustoasă, aromată, ospitalieră, profesionistă. De asemenea, festivalul oferă și un spațiu perfect de a petrece o zi într-un mod interesant și distractiv. Jocuri, concursuri, activități interactive, zone pentru copii și muzică de la artiștii noștri îndrăgiți - la festivalul Ai Noștri nu ai nicio șansă să te plictisești.
Ia-ți familia și prietenii și vino să petrecem o zi cu bucurie și sens!
Hai să susținem împreună pe cei care contribuie la dezvoltarea țării, construind branduri moldovenești!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?