White Park

Изображения

оценок: 9

Детали

Тип: Бассейн
Уровень цен:
 
Расписание:
Пн - Вс:10:00 - 20:00

Контактная информация

Телефон: 060 604 009
Адрес: с. Мерень, р. Анений-Ной

Удобства

Кальян
Wi-Fi
Парковка

Описание:

Zona de agrement „White Park” este amplasată la 15 km de orașul Chișinău, str. Chișinăului, s. Mereni, r. Anenii Noi. Parcă ruptă din poveste, această zonă verde bucură privirea fiecărui vizitator. Vă garantăm o priveliște cum nu ați mai văzut de mult și…pro bono, seara aveți parte de un apus excepțional.

Piscine pentru adulti
Pentru adulti sunt 2 bazine, dar, ceva mai adunci si , desigur mai mari. Mai exact, adancimea unuia, porneste de la 90 cm si se finisează cu 140 cm iar ălălalt bazin pentru maturi are adancimea cuprinsă între 110 cm si 180 cm.

Piscina pentru copii
Dacă e vară, atunci nu putem să nu vorbim despre piscină, piscina White Park! Pe teritoriul complexului sunt amplasate 4 piscine, dintre care 2 sunt preconizate pentru copii si 2 pentru adulti. Astfel, una dintre piscinile pentru copii are o adancime de 25 cm, cealaltă , predestinată, de asemenea copiilor are o adancime de 50 cm.

  Prețurile pentru piscină sunt: -maturii- 180 de lei, weekend- 280 de lei; -copiii până la 4 ani au intrarea liberă; -copiii de la 5- până la 9 ani, beneficiaza de 50% reducere; *copiii de la 10 ani achită ca maturii. Activam in toata ziua, fară zi liberă de la 10.00 pana la 20.00.

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?
Оценить заведение