White Park

Imagini

9 voturi

Detalii

Tipul: Bazin
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Dum:10:00 - 20:00

Informații de contact

Telefon: 060 604 009
Adresa: s. Mereni, r. Anenii Noi

Facilități

Narghilea
Wi-Fi
Parcare

Descriere:

Zona de agrement „White Park” este amplasată la 15 km de orașul Chișinău, str. Chișinăului, s. Mereni, r. Anenii Noi. Parcă ruptă din poveste, această zonă verde bucură privirea fiecărui vizitator. Vă garantăm o priveliște cum nu ați mai văzut de mult și…pro bono, seara aveți parte de un apus excepțional.

Piscine pentru adulti
Pentru adulti sunt 2 bazine, dar, ceva mai adunci si , desigur mai mari. Mai exact, adancimea unuia, porneste de la 90 cm si se finisează cu 140 cm iar ălălalt bazin pentru maturi are adancimea cuprinsă între 110 cm si 180 cm.

Piscina pentru copii
Dacă e vară, atunci nu putem să nu vorbim despre piscină, piscina White Park! Pe teritoriul complexului sunt amplasate 4 piscine, dintre care 2 sunt preconizate pentru copii si 2 pentru adulti. Astfel, una dintre piscinile pentru copii are o adancime de 25 cm, cealaltă , predestinată, de asemenea copiilor are o adancime de 50 cm.

  Prețurile pentru piscină sunt: -maturii- 180 de lei, weekend- 280 de lei; -copiii până la 4 ani au intrarea liberă; -copiii de la 5- până la 9 ani, beneficiaza de reducere 50%; *copiii de la 10 ani achită ca maturii. Activam in toata ziua, fară zi liberă de la 10.00 până la 20.00.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul