Miorita Verde Fest

Изображения

Подробная информация

Дата: 28 Мая 2023, 17:00 Воскресение
Цена: 200 лей
Место: Ferma Veche (Eco Resort Butuceni)
Прошедшие события
  • 14 Августа 2022, 17:00 Воскресение
  • 17 Июля 2021, 14:00 Суббота

Описание

Pe data de 28 mai, Orheiul Vechi va găzdui festivalul de muzică live „Miorița Verde Fest”, un eveniment important pentru cei care iubesc muzica acustică live, natura, comunicarea, folclorul, tradițiile populare și pentru care nu este indiferentă soarta perlei Moldovei - rezervația naturală și culturală „Orheiul Vechi”. În această zi, o frumoasă pajiște verde, pe malurile râului Răut, se va transforma într-o adevărată Mecca a muzicii acustice, de la etno și jazz la „muzică mondială” meditativă, cântece de autor sau muzică pop.

---
17:00 - Open Doors
18:00 - 18:50 Pre Party DJ Shahash
18:50 - 19:00 Opening Ceremony
19:00 - 19:45 Misha Grossu & Band "iSWING my WAY"
19:45 - 20:30 Mark Oselski Jazz Quartet
20:30 - 21:15 Violeta Botezatu
21:15 - 22:00 Lidia Isac sings The Great American Songbook
22:00 - 22:45 Gândul Mâței - Acoustic
22:45 - 23:30 Paula Seling - Acoustic
23:30 - 24:00 After Party DJ Shahash
 
Paula Seling a început să studieze pianul la vârsta de șase ani la Școala de Arte din Baia Mare. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, având peste 18 albume lansate, cu vânzari de peste 250.000 de unități.
Abordează cele mai diverse genuri muzicale: de la pop, pop-opera, belcanto, jazz, folk la rock.
A absolvit Universitatea de Muzică din București, secția Compozitie Jazz-Muzică Pop, domeniu în care a finalizat și studiile de master. S-a remarcat ca producător muzical și compozitor, scriind si producând integral albumele Culeg vise, Believe, One mile of words, Povești de iarnă, La umbra crucii Tale, Steaua răsare.
Prin talentul, creativitatea și munca sa, a câștigat numeroase trofee la concursuri naționale (Festivalul Mamaia, Cerbul de Aur) și internaționale. A obținut locul al III-lea la Eurovision 2010 alături de Ovi - cea mai bună clasare a României la acest spectacol-concurs. Paula a reusit să cucerească atât publicul din România, cât și pe cel din străinătate, fiind votată cea mai frumoasă participantă și deține și recordul pentru cel mai lung pasaj realizat dintr-o singură respirație. A cântat pe scenă alături de multe nume importante ale industriei muzicale internaționale precum Al Bano, Beyonce, Michael Bolton, Chick Corea, Anita Doth, Alexander Rybak.
Paula Seling este implicată în numeroase proiecte culturale și sociale și continuă să își surprindă ascultatorii cu cântecele sale pline de sensibilitate.
---
Legendara trupă „Gândul Mâței” va aduce la festival vybe-ul de rock acustic. Nicu Țărnă și prietenii săi ne vor incânta cu hiturile sale, dar și piese noi!
---
Lidia Isac – interpreta, reprezentanta Moldovei la cele mai prestigioase festivaluri europene ca Eurovision, The Voice France, Vocea României, Cerbul de Aur. Lidia vine la Miorița Verde Fest cu un program select a hiturilor de aur americane «The Great American Songbook». Lidia va fi acompaniată de virtuosul Mark Oselski Quartet.
---
Mark Oselski este un pianist și producător muzical din Chișinău, Republica Moldova. Crescând cu muzica clasică concomitent cu cea bisericească protestantă, a dezvoltat o pasiune pentru artă și a urmat o carieră în domeniu, studiind la Academia de Muzică din Chișinău și apoi obținând un masterat în Jazz. A început să cânte jazz încă la liceu, iar la 19 ani a înregistrat primul său album "Rancho Moldova". Mark a fost implicat în multiple proiecte muzicale, cele mai importante fiind “Alex Calancea Band” iar acum “Not an idol”, alături de care lucreză în prezent la al patrulea album.
---
Misha Grossu - acordeonist din Moldova, este membru CONCERTINO Band de aproximativ 20 ani, iar din 2020 dezvolta cu succes mai multe proiecte personale. Unul din ele este proiectul jazz "iSWING my WAY" lansat în vara anului 2022 și prezentat în mai multe concerte la Chișinău dar și peste hotare - Elveția, România, Franța.
Muzica proiectului "iSWINGmyWAY" are la baza standardele Jazz ale anilor 50-70 care sunt rearanjate într-o formă mai contemporană, sonoritatea și culorile muzicale fiind speciale.
Alături de Misha Grossu vor fi:
Vadim Shinnik – pian
Veaceslav Pană – contrabas
Alex Zavalii – tobe

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?