BBQ Festival

Изображения

Подробная информация

Дата: 26 - 28 Мая 2023
Цена: Вход свободный
Место:Парк "Долина Роз"
Прошедшие события
  • 21 - 22 Мая 2022

Описание

Pe 26, 27 și 28 mai, evadează din agitația orașului și petrece un weekend minunat alături de cei dragi, descoperind aroma și diversitatea specialităților din carne la grătar. Cei mai buni din domeniu vor pregăti chiar în fața ta preparate suculente și savuroase, ce-ți vor trezi toate simțurile.
Timp de 3 zile te vei bucura de o experiență culinară unică, dar și un program de activități interactive pentru toate vârstele.
La Festival, vei găsi o gamă largă de preparate BBQ delicioase, de la carnea afumată și la grătar, la legume proaspete și fructe dulci, toate pregătite de experți în arta culinară. Indiferent dacă ești un pasionat al cărnii sau un iubitor de vegetale, vei găsi ceva care să-ți satisfacă papilele gustative.
Pe lângă gustări, Chisinau BBQ Festival oferă și multe alte activități distractive, inclusiv muzică live, concursuri de gătit și degustări. Atmosfera este prietenoasă și plină de energie, fiind perfectă pentru a petrece timpul cu prietenii și familia.
 
Dacă ești interesat de preparate BBQ și dorești să experimentezi gustul autentic, nu rata Chisinau BBQ Festival. Te așteptăm cu brațele deschise pentru a te bucura de cea mai bună mâncare, muzică și distracție!
Intrarea este liberă!
Program:
26 mai
- DJ NAD
- Petru Moiseev ”Drummer Show”
27 mai
- DJ ECHO
- Lemonique
28 mai
- DJ NAD
- Adrian Ursu și Orchestra
Locația: Parcul ”Valea Trandafirilor”
Intrarea este liberă!

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?