Выставка "Природа. Человек. Культура"

Изображения

Подробная информация

Описание

În conformitate cu Hotărârea Nr. 6 din 10.03.2020 a Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică, privind evoluția situației epidemiologice și prevenirea infecției cu COVID-19, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova a emis Ordinul nr. 293 din 10.03.2020, prin care se interzice organizarea și desfășurarea manifestărilor și evenimentelor din Muzee, în perioada 11 martie – 1 aprilie 2020, cu participarea unui număr mai mare de 50 persoane.
Termenul stabilit va putea fi revizuit, în funcție de situația epidemiologică din țară.
Astfel, anunțăm suspendarea vizitelor grupurilor de turiști, precum și a tuturor evenimentelor cultural-educative (vernisaje, ateliere, târguri) și științifice (conferințe, simpozioane, lecții etc).
Sălile expoziționale ale Muzeului rămân deschise și pot fi vizitate individual, cu respectarea măsurilor de protecție în spațiile publice.
Insistent rugăm, persoanele care au călătorit recent în țări cu grad sporit de risc, să se abțină de vizitarea Muzeului.

Activitățile planificate vor fi reprogramate.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Постоянная междисциплинарная выставка, погружающая в размышления о взаимосвязи между Человеком и Природой, на основе местного опыта.  
  Выставка свидетельствует о эволюции обществ в разные века населяющих землю между Прутом и Днестром. Она также иллюстрирует развитие второй человеческой
природы – культуры. Общая площадь в более двух тысяч квадратных метров создаст широкое восприятие местной истории.

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?