Chisinau Demo Day

Я ПОЙДУ 0

Выберите один из вариантов:

Изображения

Подробная информация

Дата: 30 Июня 2020, 18:00 Вторник
Цена: Вход свободный - регистрация

Описание

Vino la a doua ediție Chișinău Demo Day din 2020 și află din prima sursă despre produsele și tehnologiile pe care le dezvoltă startuperii din Moldova.
Chișinău Demo Day va avea loc pe 30 iunie, de la ora 18.30. Evenimentul le oferă startuperilor activi posibilitatea de a-și prezenta produsele membrilor comunității și potențiali utilizatori pentru a colecta feedback din partea acestora.
Rezervă-ți seara de 30 iunie pentru Chișinău Demo Day și întreprinde o incursiune în lumea startupurilor și a încercărilor curajoase de a produce inovații. Cunoaște detalii despre produsele create de la startupurile care își vor prezenta ideile și oferă sugestiile tale în calitate de potențial utilizator. În același timp, profită de posibilitatea de a stabili conexiuni și interacționa cu membrii comunității autohntone de startuperi.
Fie că ai și tu o idee în proces de dezvoltare, fie că planifici pe viitor să te lansezi în lumea afacerilor IT, Chișinău Demo Day este o oportunitate excelentă de a cunoaște entuziaști în domeniul antreprenoriatului IT, de a afla informație utilă despre dezvoltarea și poziționarea unui produs, de a cunoaște tehnicile, modelele și soluțiile utilizate de startupurile locale.
Participarea este deschisă și gratuită doar în baza înregistrării prealabile aici (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScPSi6Y6BeubAEd-DPkenoowjjulMfj0-9azzLjhBMKAXzh1g/viewform). Numărul de locuri este limitat.
Chișinău Demo Day este organizat cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului Tekwill.

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?