21 - DAY Challenge for Health, Balanced Days and Prosperity

Я ПОЙДУ 0

Выберите один из вариантов:

Изображения

Подробная информация

Дата: 12 Апреля 2020, 19:30 Воскресение
Цена: 21 Euro
Прошедшие события
  • 4 Апреля 2020, 19:30 Суббота

Описание

Îți dorești să afli pas cu pas ce ai de făcut ca să ieși din această criză mai sănătos, atât fizic, cât și emoțional și să transformi ce experimentezi zilele acestea, în cea mai bună perioadă a vieții tale de până acum?

Înregistrează-te: https://bit.ly/_21_day_challenge

Sunt Anka Pascu - International Success Life & Performance Coach și te invit în programul meu de 21 de zile "21-Day Challenge for Health, Balanced Days and Prosperity" care va începe din 29 martie, în care zi de zi, alături de mine și de ceilalți participanți, într-un grup de Facebook privat, vei învață tehnici foarte practice și extraordinar de puternice prin care sa îți poți reechilibra starea, să te concentrezi pe partea pozitivă a lucrurilor.

Voi fi suport zilnic pentru tine și îmi voi pune la dispoziția ta toata experiența acumulată în ultimii 20 de ani, în așa fel încât, să fii cât mai puțin afectat, atât fizic, mental și emoțional cât și financiar sau să nu-ți fie afectat businessul.

LIVE în fiecare duminică de la 19:30 la 20:00
Grup închis pentru practici.⠀
4 si 12 aprilie
https://bit.ly/_21_day_challenge

Te astept în program. Abia aștept să lucrăm împreună și să transformăm criza de acum într-o perioada de creștere, în loc să o lăsam să ne afecteze

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?