21 - DAY Challenge for Health, Balanced Days and Prosperity

Imagini

Informații

Data: 12 Aprilie 2020, 19:30 Duminică
Preț: 21 Euro
Evenimentele trecute
  • 4 Aprilie 2020, 19:30 Sâmbătă

Descriere

Îți dorești să afli pas cu pas ce ai de făcut ca să ieși din această criză mai sănătos, atât fizic, cât și emoțional și să transformi ce experimentezi zilele acestea, în cea mai bună perioadă a vieții tale de până acum?

Înregistrează-te: https://bit.ly/_21_day_challenge

Sunt Anka Pascu - International Success Life &  Performance Coach și te invit în programul meu de 21 de zile "21-Day Challenge for Health, Balanced Days and Prosperity" care va începe din 29 martie, în care zi de zi, alături de mine și de ceilalți participanți, într-un grup de Facebook privat, vei învață tehnici foarte practice și extraordinar de puternice prin care sa îți poți reechilibra starea, să te concentrezi pe partea pozitivă a lucrurilor.

Voi fi suport zilnic pentru tine și îmi voi pune la dispoziția ta toata experiența acumulată în ultimii 20 de ani, în așa fel încât, să fii cât mai puțin afectat, atât fizic, mental și emoțional cât și financiar sau să nu-ți fie afectat businessul.

LIVE în fiecare duminică de la 19:30 la 20:00
Grup închis pentru practici.⠀
4 si 12 aprilie
https://bit.ly/_21_day_challenge

Te astept în program. Abia aștept să lucrăm împreună și să transformăm criza de acum într-o perioada de creștere, în loc să o lăsam să ne afecteze

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?