Concert Catalina Cara & Magic Flowers │ FIC 2024

Изображения

Подробная информация

Дата: 1 Июня 2024, 19:00 Суббота
Цена: Вход свободный
Место:Artcor (ул. 31 Августа 1989, 137)

Описание

Dacă e 1 iunie, e despre Flori. Iar noi mai adăugăm vocea superbei Catalina Cara și obținem un mega concert LIVE, pe care nu-l poți rata.
Așadar, cele 2 entități muzicale unice se reunesc pe scena Artcor pentru a crea o fuziune de stiluri, îmbogățită de sunetele instrumentelor și a decorului spectaculos, alcătuit din flori vii.
Programul va include atât piesele originale ale Catalinei, de pe albumul "Leap Year Baby", cât și remixuri semnate de Magic Flowers, iar evenimentul se va încheia cu un Live Hybrid Set pe placul urechii tale.
Catalina Cara este interpretă de muzica Indie Dream Pop, îndrăgită atât la nivel local, cât și internațional. În 2023 a fost nominalizata la Best Emerging Artist de revista Elle Romania, iar muzica sa a fost inclusă în peste 10.000 de playlisturi internaționale pe Spotify.
Magic Flowers este un duo dinamic de muzică House, care s-a născut în Moldova, dar acum capătă tot mai multă notorietate în industria muzicală de peste hotare. Muzica lor a fost ascultată la festivaluri internaționale, petreceri exclusive, show-uri de modă, seturi Boiler Room și în cadrul unor campanii promoționale alături de branduri renumite precum JBL, Adidas, Red Bull etc.
Vino pe 1 iunie, ora 19:00, în curtea Artcor - să ne transformăm sufletele în grădini cu flori.
Acces gratuit
Această activitate este realizată în cadrul FIC, organizat de Artcor cu susținerea Fundației Moldcell și Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?