Cânt și joc din plai străbun

Изображения

Подробная информация

Дата: 6 Марта 2021, 18:00 Суббота
Телефон для справки: 022 21 35 44

Описание

Începeți primăvara cu cea mai bună-dispoziție, cu muzică și dans, aduse de adevărați profesioniști. Pe 6 martie, este timpul pentru „Cânt și joc din plai străbun” – eveniment susținut de Ansamblul de cântece și dansuri „Fluieraș”, dirijori – Edgar și Marcel Ștefăneț, coregraf – Iurie Bivol.

Vă așteptăm pe 6 martie, ora 18:00, la Palatul Național „Nicolae Sulac”, la un spectacol muzical-coregrafic ce readuce în prim-plan cele mai importante valori ale neamului nostru. Melodiile de suflet și coregrafiile speciale vor crea o atmosferă de zile mari pentru iubitorii folclorului din țara noastră.
Invitații serii sunt Adriana Ochișanu, Nicolae Glib, Cornelia Ștefăneț, Iulian Corochi.
Soliști-instrumentiști: Igor Podgoreanu, Valeriu Cașcaval, Ion Proca, Virgiliu Catârău, Vasile Procopciuc, Veaceslav Palcă.
Concertul „Cânt și joc din plai străbun” este organizat de OCI „Moldova-Concert”, în cadrul Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor 2021”.
Numărul de locuri este limitat.
Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor prevăzute de CNESP. Purtarea măștii este obligatorie pe toată durata concertului.

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?