Cânt și joc din plai străbun

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 6 Martie 2021, 18:00 Sâmbătă
Telefon Informații: 022 21 35 44

Descriere

Începeți primăvara cu cea mai bună-dispoziție, cu muzică și dans, aduse de adevărați profesioniști. Pe 6 martie, este timpul pentru „Cânt și joc din plai străbun” – eveniment susținut de Ansamblul de cântece și dansuri „Fluieraș”, dirijori – Edgar și Marcel Ștefăneț, coregraf – Iurie Bivol.

Vă așteptăm pe 6 martie, ora 18:00, la Palatul Național „Nicolae Sulac”, la un spectacol muzical-coregrafic ce readuce în prim-plan cele mai importante valori ale neamului nostru. Melodiile de suflet și coregrafiile speciale vor crea o atmosferă de zile mari pentru iubitorii folclorului din țara noastră.
Invitații serii sunt Adriana Ochișanu, Nicolae Glib, Cornelia Ștefăneț, Iulian Corochi.
Soliști-instrumentiști: Igor Podgoreanu, Valeriu Cașcaval, Ion Proca, Virgiliu Catârău, Vasile Procopciuc, Veaceslav Palcă.
Concertul „Cânt și joc din plai străbun” este organizat de OCI „Moldova-Concert”, în cadrul Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor 2021”.
Numărul de locuri este limitat.
Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor prevăzute de CNESP. Purtarea măștii este obligatorie pe toată durata concertului.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?