Port Mall

Imagini

6 voturi

Detalii

Tipul: Cinematograf, N/A
Orar:
Lun - Dum:10:00 - 22:00

Informații de contact

Telefon: +37378889966
E-mail:
Website: https://port.md/
Adresa: Chișinău, str. Mihail Sadoveanu 42/6

Evenimente

  • 26 Mai 2024, 11:00

Descriere:

Mall-ul de mare anvergură este proiectat și construit conform standardelor internaționale de înaltă calitate!
Conceptul spațios cu linii fixe este un exemplu relevant de arhitectură contemporană!
Încăperile generoase, tonurile deschise și designul atractiv, creează o imagine complexă în stil european!
Circuitul deschis al designului susține un întreg unitar, delimitat strategic în diverse zone comerciale! Elementele decorative atent selectate, formează o conexiune transparentă între interiorul și exteriorul Mall-ului!

4 zone - pentru mii de experiențe unice
PORT MALL se întinde pe o suprafață de aproximativ 41.000 m2 și este proiectat pentru circa 15 mii de vizitatori pe zi.
Vino să descoperi cele 4 zone principale, care formează noul centru de gravitație al capitalei: Stilul, Odihna, Frumusețea și Alintul, Casa și Sufletul.
Pentru un shopping reușit, explorează zona “Stilul” extinsă pe o suprafață de circa 15.000 m2 cu peste 250 branduri în interior.
După care detașează-te în zona “Odihna”, unde descoperi primul Food Court cu o capacitate de 500 persoane în cele 10 restaurante existente.
Tot aici poți viziona filmele tale preferate în cele 4 săli dotate cu echipament performant, inclusiv una VIP, puse la dispoziție de Rețeaua Cinematografică din România “Happy Cinema“.
Cel mai mare Mall din Moldova are o suprafață de circa 4700 m2 destinată articolelor pentru “Casă și Suflet”cu toate serviciile incluse: Supermarket, Hyper Farmacie, Zoo Magazin, Curățătorie Chimică, Bancă, Magazine de Flori, Zona Beauty.

Atracții
Rețeaua europeană, axată pe principiul distracției în comun, face posibilă însoțirea copiilor de către părinți pe terenul de joacă!
Centrul de divertisment include un spațiu de joacă complex și divers, educațional și activ! De la katering la activități creative, până la zone interactive și puzzles - totul pentru a petrece timpul eficient în familie! Adventica dispune de tobogane captivante, labirinturi misterioase și jocuri interactive. Terenul de joacă din incinta PORT MALL se întinde pe o suprafață de peste 2 400 de m2.

Cinematograf modern

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul