Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale 2022

Imagini

Informații

Data: 31 Iulie - 7 August 2022
Locul: "F’Estival", Leordoaia, Călărași, Moldova

Descriere

Vara anului 2022 începe cu un jubileu - 15 ani ai Taberei de Vară de Jocuri Intelectuale! Evenimentul tradițional organizat de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale (CMJI) va avea loc în perioada 31 iulie - 7 august 2022, la Centrul de odihnă și creație „F’Estival”, raionul Călărași. 56 de tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani din toate colțurile Moldovei vor avea șansa de a face cunoștință cu lumea jocurilor intelectuale, de a le practica și chiar crea!

Tabăra are ca scop sporirea interesului tinerilor față de activitățile intelectuale, stimulând astfel setea de cunoștințe, gândirea critică și dorința de a se informa corect și cuprinzător. Tabăra de vară, alături de celelalte activități ale CMJI, contribuie la formarea unei noi generații de intelectuali activi, implicați social și civic.

Programul taberei de vară
Programul taberei conține peste 30 de activități intelectuale și distractive, printre care: concursuri de „Ce? Unde? Când?”, Brain Ring, Trivia Quiz, „Erudit Cvartet” cât și activități în aer liber, seri de cinema, concursuri umoristice, jocuri de societate.

Pe parcursul taberei se pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilităților de lucru în echipă și gândirea multilaterală. Participanții vor învăța să rezolve probleme într-un mod creativ, vor avea posibilitatea să socializeze cu alți tineri cu interese similare. De asemenea, la ediția curentă tinerii vor fi încurajați să creeze propriile jocuri intelectuale și/sau jocuri de masă. Organizatorii și voluntarii CMJI vor oferi tot suportul, pentru ca tinerii să obțină un “produs final” de nota 10!

Absolvenții taberei vor fi încurajați să formeze echipe și să participe în cadrul altor activități organizate de CMJI, cât și să organizeze activități în instituțiile sale de învățământ.

Dacă vrei să aplici și tu la #TVJI2022, aici găsești formularul, pe care îl poți completa până pe 26 iunie
Pentru mai multe detalii, poți accesa pagina de Facebook a evenimentului sau poți scrie un e-mail la adresa tabara.cmji@gmail.com. Participarea la tabără este gratuită.

Proiectul „Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale’’ este implementat de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale în cadrul Programului de Granturi 2022 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației și Cercetării.

Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale este o organizație neguvernamentală care reprezintă interesele unei comunități de tineri inteligenți, ale căror valori fundamentale sunt informația, cultura, autoeducația și implicarea civică.

 

Detalii

 

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?