Cum gestionăm lucrul cu angajații "dificili"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 18 Decembrie 2018, 10:00 - 18:00
Preț: 185€ / 230€ / 405€
Telefon Informații: 068 999 608 / 060 889 089 (L-V, 09:00 - 18:00)
Locul:Mi Piace

Descriere

Dacă în compania Dvs. lucrează angajați "dificili", atunci știți cu siguranță că instrumentele obișnuite pe care le folosiți pentru controlul și motivarea angajaților fie sunt ignorate, fie declanșează agresivitate.

Bineânțeles că puteți concedia fiecare angajat "dificil", dar misiunea oricărui conducător constă în a găsi limbă comună cu toți lucrătorii și a soluționa problema fără evitarea lor.

Pe data de 18 decembrie Maxim Batyrev va desfășura la Chișinău masterclassul său "Cum gestionăm lucrul cu angajații "dificili".

Vom discuta 25 de tipuri de angajați "dificili" și vom analiza caracteristicile fiecărui dintre ele. Vom vorbi despre cum să le facem față, cum să-i conducem, să-i convingem să ne ia partea în situațiile dificile, să-i motivăm și să-i pedepsim.

Maxim Batyrev este unul dintre cei mai de succes manageri din Rusia. A trecut personal întreaga cale de la un vânzător de rând până la membru al consiliului de administrație a uneia dintre companiile federale din Rusia. A luat premiul "Cel mai bun director comercial din Rusia". Iar cartea semnată de el "45 татуировок продавана" a bătut toate recordurile de vânzări pe Ozone.ru și la МИФ.

«Pot să garantez că nici unul dintre participanții masterclassului nu se va simți rupt de realitate pentru că fiecare caz discutat este real și cunoscut oricărui conducător. Anume aspectul practic este cel care mă diferențiază de toți speakerii cunoscuți din domeniul gestionării angajaților» - Maxim Batyrev.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?