AgTech Hackathon

Imagini

Informații

Data: 10 - 12 Decembrie 2021
Preț: 35 € - 45 €
Telefon Informații: 060 889 089 (L-V, 09:00 - 16:00)
Locul:Online

Descriere

Agricultura inovatoare are potențialul de a contribui la dezvoltarea unei economii durabile, motiv pentru care digitalizarea sectorului devine o necesitate stringentă pentru propulsarea afacerilor. Chiar dacă inovația agricolă aduce multe beneficii și o serie de acțiuni și instrumente sunt deja puse în aplicare, există multe bariere în calea explorării întregului său potențial. În acest sens, pentru a conecta agricultura cu soluțiile inovatoare, Technovator în parteneriat cu Organizația Națiunilor Unite pentru Agricultură și Alimentație în Republica Moldova (FAO) și proiectul „Tekwill” lansează „Laboratorul de inovații AgTech” – un program care vine să susțină accelerarea procesului de digitalizare a agriculturii, prin combinarea instrumentelor digitale în ramura agricolă, pentru a crește eficiența și pentru a spori competitivitatea sectorului. „Laboratorul de inovații AgTech” va fi implementat în perioada noiembrie 2021- aprilie 2022.

Hackathonul AgTech.
Hackathonul este cea mai importantă componenta de definire a ideii, formarea echipelor si pregătirea unui MVP. Se va desfășura timp de trei zile, perioadă în care experți în agricultură, specialiști în tehnologii informaționale și reprezentanți ai industriei agricole vor identifica soluții la provocările propuse și vor dezvolta produse în acest sens. Ideile inovatoare trebuie să fie viabile din punct de vedere comercial, sectorial, durabil, să integreze tehnologiile IT, să încurajeze colaborarea și să urmărească rezolvarea uneia dintre problemele cu care se confruntă agricultorii.

În timpul jurizarii de la sfarsitul Hackathonul va fi decis cine va fi selectat in Acceleratorul care va avea loc in perioada 17 ianuarie -17 aprilie 2022.

Bilete:

  • A - Developer   - 35 EUR
  • B - Food or/and Agriculture Representant - 35 EUR
  • C - Business/ Marketing / Others - 35 EUR
  • D - Student -In vânzare pina pe 20 Noiembrie - 15 EUR
  • E - Observer - Offers spectator access to online links of the program (hackathon, platforms, demo days, webinars)  - pe durata intreului program- 15 EUR
  • F - Team of 3 - Offers full access for 3 people. In vânzare pina pe 20 Noiembrie - 45 EUR

Pentru mai multe detalii accesați linkul .

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?