The Motans - SOLD OUT

Imagini

Informații

Data: 29 Ianuarie 2023, 19:00 Duminică
Preț: 400 - 1400 Lei

Descriere

Un show de zile mari marca The Motans la Chișinău!

Unul dintre cei mai apreciați artiști originari din Moldova, The Motans, revine cu un eveniment solo la Chișinău. The Motans a reușit, de-a lungul timpului, să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, dar și prin imaginile pe care le împletește perfect, dăruind experiențe unice de fiecare dată.

Printre cele mai cunoscute lansări se numără „Supererou", „Versus", „Tare” o colaborare cu INNA, dar și „În golul tău", una dintre cele mai sincere și autentice scrisori de dragoste pe care mulți ar fi vrut să o scrie. Alte piese îndrăgite ale artistului includ o colaborare cu Irina Rimeș, „POEM”, „Weekend” cu DELIA, dar și multe alte track-uri ce au servite drept coloană sonoră pentru multe momente din viața fanilor. Recent, artistul a lansat „Great Expectations", cel de-al treilea album din carieră.

...Atenție! Copiii sub 7 ani au acces gratuit fiind însoțiți de un adult. Minorii cu intrare gratuită sunt ținuți în brațe și supervizați pe parcursul evenimentului de către adultul însoțitor.

De la 7 ani, pentru copii este nevoie să fie procurat bilet de acces.

Vă rugăm să verificați informațiile de pe bilet în momentul achiziționării. Prin achiziţionarea biletului, cumpărătorul se obligă să accepte şi să respecte următoarele precizări:

- Biletul poate fi schimbat sau returnat în următoarele situaţii: amânarea sau anularea evenimentului.
- Neprezentarea la ora indicată pe bilet, nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară;

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?