Patricia Kaas

VOI MERGE 1

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informații

Data: 16 Octombrie 2017, 19:00 Luni
Preț: 500 - 2900 lei
Telefon Informații: 060 889 089 / 068 999 608

Descriere

16 octombrie, la 19.00, la Chișinău, pe scena Palatului Național "Nicolae Sulac", va avea loc concertul de excepție al cîntăreței franceze Patricia Kaas.

Patricia Kaas este o cântăreață, cantautoare și compozitoare franceză. A crescut în Stiring Wendel, un oraș între Forbach și Saarbrücken, iar primul său mare succes l-a avut în cadrul unui concurs de căutare a tinerelor talente. Fiind remarcată de compozitorul-arhitect Bernard Schwartz, interpreta a debutat în 1985, fără să se bucure de succes.

Ulterior, Patricia Kaas devine cunoscută și apreciată grație materialelor sale discografice, care au fost comercializate în peste șaisprezece milioane de exemplare la nivel internațional. Discografia sa cuprinde opt albume de studio, cele mai proeminente discuri fiind Mademoiselle chante... (1998), Scène de vie (1990) și Je te dis vous (1993).

Interpreta este recunoscută pentru vocea sa gravă, caracteristică altistelor. Având un timbru ușor gutural, Kaas a fost adesea comparată cu Marlene Dietrich sau cu Édith Piaf. Cântăreață câștigătoare a multiple distincții și merite, Kaas debutează ca actriță în pelicula And now... Ladies And Gentlemen (2002).

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?