Alessandro Safina la Chișinău

VOI MERGE 1

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informații

Data: 20 Noiembrie 2017, 19:00 Luni
Preț: 300 - 1400 lei
Telefon Informații: 068 999 608 ; 060 889 089

Descriere

Alessandro Safina "unul dintre cei mai populari tenori ai lumii", după cum a fost descris în publicația australiană Sunday Mail, vine în premieră la Chișinău într-un concert extraordinar.

Vocea sa limpede, puternică și senzuală, timbrul impecabil și abilitatea impresionantă de a-și transforma și folosi vocea asemenea unui instrument sunt calități care îi permit celebrului artist să îmbine cu succes opera cu genurile pop, jazz, blues sau rock.

Alessandro Safina are o carieră strălucitoare în lumea operei, concertând, cu casa închisă, pe cele mai prestigioase scene de profil. Tenorul italian a cunoscut o creștere a popularității la începutul anului 2000, cand a combinat muzica clasică cu cea pop pentru a crea un nou stil, greu de încadrat - "Opera-Rock"- după cum îl numește el însuși.

Single-ul "Luna" a staționat atunci în vârful topurilor timp de 14 săptămâni.

Alessandro Safina a colaborat cu numeroși artiști internaționali, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras sau Mario Frangoulis. Concertele lui sunt sold out, publicul de pe toate continentele arătându-se de-a dreptul fascinați de muzica sa.

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?