Wine for Good - благотворительная акция

Изображения

Подробная информация

Дата: 13 Февраля 2020, 18:00 Четверг
Цена: 250 лей
Место:ZityMall

Описание

Degustarea de vinuri și colectare de fonduri ”Vin pentru Bine” va avea loc la data de 13 februarie, ora 18:00, în incinta localului Purcari Wine Bar din Zitty mall.
Vinurile propuse spre degustate vor fi oferite de Purcari Wines și vor fi servite de o echipă de somelieri formată din personalitățile publice, și anume:
Diviricean Sanda, Ghilaș Olesea, Adrian Lazarencu, Bogdan Ghies și Dumitru Talmazan, alături de gazda evenimentului Andrei Cibotaru.
Aceștia își vor dona timpul și străduința, fiind motivați de cauza nobilă a evenimentului: colectarea de fonduri pentru achiziționarea resurselor agricole, precum animale domestice și grâne, unor familii social vulnerabile din raioanele Hîncești și Anenii Noi.

Costul biletului de participare pentru oaspeții evenimentului va fi de 250 de lei, pe care îi vor introduce în cutia de donații de la intrarea în local. Pe lângă degustația selecta, vom avea muzică bună de la Catarina Sandu, participantă Eurovizion și Vocea României, gustări fine de la SELIK și Krista's Buns.
Fondurile vor fi colectate de organizația de caritate The Moldova Project care, odată cu începerea primăverii va demara Proiectul Generator de Venit, destinat a peste 50 de familii din mediul rural.

Misiunea organizației The Moldova Project este să ajute familiile vulnerabile din R. Moldova prin identificarea soluțiilor pe termen lung pentru problemele cu care se confruntă membrii acestora, astfel încât ei să trăiască o viață mai fericită, mai sigură și independentă.
Eveniment caritabil organizat de Alina Florea, ASAP - digital team și Alexandrina Jardan

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?