Summer Museum Art

Изображения

Подробная информация

Дата: 17 Июля 2021, 12:00 Суббота
Цена: регистрация
Телефон для справки: 068272738

Описание

“CoolToura” – Summer Museum Art: Ce se întâmplă în oraș – rămâne în oraș!
Pe 17 iulie, la orele 12:00 la Muzeul de Istorie a orașului Chișinău (str. Alexei Mateevici 60 A, Turnul de apă) va avea loc un eveniment dedicat aniversării a 585-a de la prima atestare documentară a Chișinăului, într-un număr limitat de persoane, rezervarea se efectuează prin apel la nr. de telefon: 068272738 , iar cei care nu ajung fizic vă așteptăm cu drag în format ONLINE.

Acest eveniment este organizat la Muzeul de Istorie a Orașului Chișinău sub egida Direcției Cultura și face parte din Proiectul „CoolToura”, susținut de Platforma CULTURA, în cadrul programului Măsuri de Promovare a Încrederii (EU-CBM V), finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare. Platforma CULTURA este coordonată de Comitetul Național ICOM Moldova și Agenția pentru dezvoltare Economică, Socială și Culturală „Paragon” din Bender (Tighina) .

Vor evolua Albina Mironova (Pian), Quintet Intermezzo: Dirijor - Șișcanu Ion, Clarinet -Dan Plamadeala; Viora 1 -Ionunț Ciocanu ; Vioara 2- Petrica Bivol;Viola -Vladislav Secichin;Violoncel - Dmitri Iurcik ; împreună cu tineri poeți din Poetry Hub Moldova vor povesti istorii și întâmplări prin intermediul muzicii și a poeziei. Vom avea Colecția "GRATAJ" alei Irinei Bardita.

Program muzical :
Pian - Ludwig van Beethoven Sonata no.28 in A Major, Op.101
Intermezzo Quintet -
Wolfgang Amadeus Mozart - Clarinet Quintet K581 in A major

Proiectul „CoolToura” este un proiect social educativ ce își propune să promoveze tinerii artiști: poeți, muzicieni, actori, pictori, dansatori, regizori de film. Fiecare eveniment va fi inedit și diferit de cel precedent prin abordarea a noi subiecte, populare și actuale în rândul tinerilor. Aici sunt bineveniți toți artiștii care doresc să-și dezvolte aptitudinile artistice. Tindem să devenim o comunitate mare și puternică, care își va susține talentele și va dezvolta o ramură cultural-solidară în Republica Moldova.

Partenerii proiectului sunt: Bijuteria Orël; Благотворительный Фонд “Сердце” ; Irina Bardița Art ; Andrei Ionța ; Biblioteca Națională a Republicii Moldova ; Directia Cultură a municipiului Chișinău, precum și Comitetul Național ICOM Moldova și Agenția pentru Dezvoltare Economică, Socială și Culturală „Paragon” care coordonează Platforma „Cultură” a Programului Uniunii Europene „Măsuri de Promovare a Încrederii”, implementat de PNUD.

Vă așteptăm cu drag la acest minunat eveniment.

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?