Puzzle Day by SDS

Изображения

Подробная информация

Дата: 13 Июня 2021, 11:00 Воскресение
Цена: Вход свободный - регистрация
Место: Casa De Cultura Trușeni

Описание

Dragi tineri, părinți și copii, pentru că prima ediție de "Puzzle Day Trușeni" a fost una de succes, am promis că vom organiza în fiecare trimestru următoarele ediții. Așa că, "Clubul Tinerilor SDS" deja a început lucru pentru a desfășura a doua ediție pentru luna iunie.
La evenimentul Puzzle Day sunt invitați toți doritorii pentru a asambla la viteza puzzle-urile. În cazul jocului sunt puse in funcțiune logica, atenția si viteza.
Pentru participarea la joc sunt necesare echipe de circa 3-4 pers. (luând în calcul nr. admis de persoane per grup în conformitate cu situația epidemiologica din țară). În cazul în care va exista cerere și pentru persoanele ce vor individual sa asambleze, organizatorii asigura și această variantă.
Cine poate participa?
Jocul este liber pentru toți, de la 3 ani până la 99 ani, însă vom diviza participanții in două poziții : amatori si avansați.
Pentru ambele categorii se vor atribui aceleași reguli, singura diferența fiind diversitatea puzzle-urilor disponibile.
Care sunt regulile jocului
Pentru participare la joc este nevoie de o buna dispoziție și dorința de a-ți testa propriile forte.
.Până la momentul de asamblare a pieselor de puzzle, se permite studierea imaginei, planificarea strategiilor, discuțiile si modificarea echipei.
.Puzzle-ul poate fi scos din cutia sa doar la semnalul de start.
In timpul asamblării puzzle-ul sunt permise discuțiile, glumele, acces la apa si baie, etc.
Timpul destinat întrecerii de puzzle nu va fi stopat sau pus pe pauza din orice motiv sau cerere, până la obținerea câștigătorilor finali.
Cum pot participa
Persoanele interesate participa la joc in baza înregistrării prealabile, cu un titlu definit pentru echipa participativa. Pentru a rezerva un loc va rugam sa ne lăsați un mesaj pe pagina oficială cu detaliile de mai sus

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?