Festivalului Turistic Național

Изображения

Подробная информация

Дата: 4 Июня 2023, 11:00 Воскресение
Телефон для справки: + 373 022 02 57;
Место: s. Domulgeni, r. Florești

Описание

Festivalul Turistic Național „Duminica Mare”, ediția a XI-a
Centrul Național de Conservare și Promovare a Patrimoniului Cultural Imaterial Vă invită la Festivalul Turistic Național „Duminica Mare”, organizat în colaborare cu Primăria Domulgeni, sub patronajul Ministerului Culturii al Republicii Moldova, care va avea loc în data de 4 iunie 2023, în s. Domulgeni, r. Florești.
Festivalul Turistic Național „Duminica Mare”, ajuns la cea de-a XI-a ediție, are drept scop valorificarea tradițiilor și obiceiurilor populare de Duminica Mare, atragerea publicului în procesul de transmitere, diseminare a folclorului muzical-coregrafic și dezvoltare a turismului rural.
Oaspeţii sunt aşteptaţi în satul Domulgeni, pe valea Răutului, începând cu ora 11:00, pentru a se bucura de o atmosferă încântătoare, asigurată de artiști, meșteri populari și producători autohtoni.
În cadrul evenimentului, alături de Ansamblul Naţional Academic de Dansuri Populare „Joc“, vor evolua 12 ansambluri folclorice din țară, iar 10 meșteri populari de pe ambele maluri ale Prutului îşi vor expune cele mai reprezentative lucrări.
În recital: Mihai Ciobanu, Nătălița Munteanu, Silvia Zagoreanu.
Va așteptăm să sărbătorim în sânul naturii cu muzică, joc și voie bună!
Contacte: CNCPPCI, mun. Chișinău, str. M. Eminescu 50, tel. + 373 022 02 57; info@creatie-populara.md

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?