Сделано в Молдове

Изображения

Подробная информация

Дата: 7 Мая 2022, 18:30 Суббота
Цена: 70 - 100 лей
Телефон для справки: 060 889 089 / 069416078
Прошедшие события
  • 18 Марта 2022, 18:30 Пятница
  • 28 Января 2022, 18:30 Пятница
  • 7 Февраля 2021, 18:30 Воскресение

Описание

De zece ani realitatea vieții în Republlica Moldova este transpusă într-o piesă de teatru, „MADE IN MOLDOVA” de Constantin Cheianu este un spectacol care reușește să sublinieze durerile acestei națiuni, dar și să-i inspire speranță într-o zi de mâine mai bună.

Actorii de la teatrul „Satiricus I.L. Caragiale” vă așteaptă la un spectacol de viziune, modern şi percutant. Piesa împlinește un deceniu de când se joacă pe scena teatrului. Chiar dacă spectacolul e și mai bun, desăvârșit de-a lungul repetițiilor și sutelor de reprezentații, realitățile din Moldova rămân aceleași.

Interpretat de o echipă omogenă, mereu în vervă, generoasă de a confirma scenic inventivitate dramatică şi parodică, „Made in Moldova!” este un spectacol de viziune, modern şi percutant, de la accentul pus pe cuvânt până la experivitatea plastică a imaginilor. Esența tragică a spectacolului nu ne face să disperăm, ci doar să ne punem întrebări: De ce se întâmplă la noi toate aceste lucruri. De ce societatea civilă nu ia o atitudine adecvată? De ce suntem pasivi și nepăsători?

Veniți la teatru, dragi spectatori, să căutăm împreună răspunsul la aceste întrebări dureroase!

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?