Made in Moldova

Imagini

Informații

Data: 28 Ianuarie 2022, 18:30 Vineri
Preț: 70 - 100 lei
Telefon Informații: 060 889 089 / 069416078
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Made in Moldova
Începutul evenimentului:28 Ianuarie 2022, 18:30
Evenimentele trecute
  • 7 Februarie 2021, 18:30 Duminică
  • 22 Ianuarie 2021, 18:30 Vineri
  • 22 Noiembrie 2020, 18:30 Duminică

Descriere

De zece ani realitatea vieții în Republlica Moldova este transpusă într-o piesă de teatru, „MADE IN MOLDOVA” de Constantin Cheianu este un spectacol care reușește să sublinieze durerile acestei națiuni, dar și să-i inspire speranță într-o zi de mâine mai bună.

Actorii de la teatrul „Satiricus I.L. Caragiale” vă așteaptă la un spectacol de viziune, modern şi percutant. Piesa împlinește un deceniu de când se joacă pe scena teatrului. Chiar dacă spectacolul e și mai bun, desăvârșit de-a lungul repetițiilor și sutelor de reprezentații, realitățile din Moldova rămân aceleași.

Interpretat de o echipă omogenă, mereu în vervă, generoasă de a confirma scenic inventivitate dramatică şi parodică, „Made in Moldova!” este un spectacol de viziune, modern şi percutant, de la accentul pus pe cuvânt până la experivitatea plastică a imaginilor. Esența tragică a spectacolului nu ne face să disperăm, ci doar să ne punem întrebări: De ce se întâmplă la noi toate aceste lucruri. De ce societatea civilă nu ia o atitudine adecvată? De ce suntem pasivi și nepăsători?

Veniți la teatru, dragi spectatori, să căutăm împreună răspunsul la aceste întrebări dureroase!

 

Conform hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP) persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani care doresc să vină la spectacol vor trebui să prezinte unul din următoarele acte:
Certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital).
Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
Test negativ PCR efectuat în ultimele 72 de ore; Rezultat negativ al unui test antigen rapid efectuat în ultimele 48 de ore;
Certificat de trecere prin boală sau act care confirmă prezența anticorpilor, valabil cel mult 90 de zile de la efectuarea investigației.
 
Unul din aceste acte va fi prezentat obligatoriu împreună cu un ACT DE IDENTITATE pentru confirmare.
Cumpără Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?