Hospice Bike Tour 2020

Изображения

Подробная информация

Дата: 25 - 27 Сентября 2020

Описание

Hospice Bike Tour este un eveniment sportiv de colectare de fonduri aflat la cea de a cincea ediție, organizat de Hospices of Hope Moldova. Fondurile colectate în urma evenimentului sunt utilizate pentru menținerea serviciilor de îngrijire paliativă oferite gratuit persoanelor care suferă de cancer sau alte maladii în stadiu avansat sau terminal din regiunile Cahul, Ocnița, Orhei, Soroca și Taraclia.
Din cauza pandemiei, evenimentul inițial #HospiceBikeTour2020 programat pentru 12-18 Iunie pe traseul Chișinău – Iași – Suceava – Borsa – Săpânța – Satu Mare – Oradea a fost amânat pentru Iunie 2021.
Însă pentru anul 2020 ne-am propus (dacă situația ne va permite) o ediție de #WeekendBikeTourInMoldova în perioada 25-27 Septembrie.
Traseul, aproximativ 200 km:
Ziua 1: Chișinău - Orhei- Rezina
Ziua 2: Rezina - Soroca
Ziua 3: Întoarcerea la Chișinău (nu cu bicicleta)
În cadrul acestui eveniment ne propunem să vizităm două dintre echipele paliative mobile integrate în Rețeaua Hospices of Hope Moldova și în același timp să contribuim - prin participarea la o mini vacanță activă - la asigurarea continuității serviciilor de îngrijire paliativă oferite gratuit în rețeaua noastră.
Termenul limită de înscriere: 5 Septembrie. Pentru înscriere vă rugăm să completați formularul de pe linkul de mai jos:
http://hospicesofhope.md/hospice-bike-tour-2020 sau sa ne scrieți la info@hospicesofhope.md.
În cazul înscrierii și participării la acest eveniment se recomandă colectarea de fonduri de către ciclist/ă pentru susținere misiunii Hospices of Hope Moldova precum și acoperirea cheltuielilor de cazare și masă.
Suportul logistic în timpul turului, apa și gustările vor fi asigurate de către organizatori. Cu mai multe detalii vom reveni în postările ce vor urma.
Aveți grijă de voi!

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?