Ecomaraton La Fetești 2024

Изображения

Подробная информация

Дата: 21 - 23 Июня 2024
Цена: 400 - 600 Лей
Место: s. Fetești, r. Edineț

Описание

Vi s-a părut și vouă că la ultimele ediții a competiției de la Fetești nu reușiți să gustați din plin cea mai nedescoperită regiune a nordului țării? Și nouă tot!
Și din această cauză ne-am gândit să facem evenimentul din anul 2024 cu totul și cu totul deosebit!
Am decis să organizăm competiția în aceeași zi cu Hramul Satului Fetești, pentru ca să oferim fiecărui oaspete tot ce avem cel mai bun!
Astfel, invităm, toți iubitorii vieții active să petreacă un weekend întreg într-unul dintre cele mai neexplorate și frumoase locuri din nordul țării și întreaga regiune.
Vă puteți instala în camping de vineri sau sâmbătă și să vă bucurați de drumeții, plimbări cu bicicletele și distracții pentru cei mici. Experimentați delicii gastronomice la târgul de bucate tradiționale de pe teritoriul campingului sau gătiți-vă propriile preparate la para grătarelor. Serile vor fi animate cu muzică și dansuri pentru a vă pregăti în forță pentru a doua zi.
Duminică, în prima zi a Hramului Satului Fetești, ne așteaptă o competiție memorabilă pe trei distanțe: 12 km, 24 km și 42 km, cu priveliști uimitoare ale Rezervațiilor Fetești și La Castel. Vom admira pădurile, stâncile, peșterile și urmele civilizațiilor care au locuit în aceste părți. Cei mai mici și invitații care au o relație mai rece cu maratoanele, vor putea participa la cursa copiilor într-o locație iconică pentru Fetești.
Seara, cei mai puternici oaspeți pot participa la hora satului pentru a descoperi noi aspecte ale hramului la țară într-unul dintre cele mai pitorești sate din nordul țării.
Nu ratați acest eveniment unic! Abonați-vă pentru a fi la curent cu toate noutățile legate de această minunată aventură a verii din 2024.
Alături de coorganizatorii acestei sărbători, Primăria Satului Fetești și GAL Vasile Stroescu, precum și mulți oameni minunați din fetești și satele vecine, vă așteptăm cu brațele deschise la Ecomaraton La Fetești!

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?