Дни румынского кино в Оргееве

Изображения

Подробная информация

Дата: 24 Сентября 2023, 17:00 - 21:00
Цена: Вход свободный
Место:Дом Культуры Оргеев

Описание

La fel ca anul trecut, ZFR continuă şi în alte oraşe din Republica Moldova, unde sunt prezentate câteva dintre filmele din selecţia de la Chişinău.
Anul acesta, în premieră, pe lângă orașele Bălţi, Soroca, Nisporeni, Călăraşi şi Cahul, mai adăugăm încă 2 pe harta ZFR: Hâncești și Orhei!
Pe 24 septembrie, ZFR va ajunge la Orhei. Proiecțiile vor derula la Palatul de Cultură.
Evenimentul se va deschide cu un film dedicat copiilor, iar publicul tânăr va putea să fie activ după proiecție, cu o discuție despre film. Cei mai îndrăzneți și activi copii vor fi premiați.
După filmul pentru copii, va urma unul din cele mai proaspete filme românești, cu selecții la festivaluri internaționale importante.
Cu mai multe detalii și programul, vom reveni în curând!
ZFR este un eveniment organizat de către Asociaţia Cineaştilor Independenţi din Republica Moldova ALTERNATIVE CINEMA și casa de producţie ROVA FILM din România.
Proiectul este realizat cu sprijinul: Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova a Guvernului României, Ministerului Culturii al Republicii Moldova, Centrului Național al Cinematografiei din Moldova, Primăriei Municipiului Chișinău, Institutului Cultural Român ”Mihai Eminescu” la Chișinău.

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?