Stalactite / Projection Mapping exhibition

Изображения

Подробная информация

Дата: 29 - 31 Января 2021
Цена: Вход свободный
Место:Artcor (ул. 31 Августа 1989, 137)

Описание

La sfârșitul anului 2020 am pus la care un mini hackathon pe projection mapping, împreună cu Karen Grigorean. Procesul fiind unul foarte intens și experimental nu a încăput în cele 10 ore de lucru prevăzute. Acum o săptămână a avut ce de a doua parte a workshopului, în urma căruia, iată, s-au conturat careva rezultate, pe care suntem nerăbdători să vi le prezentăm.
Expoziția poartă denumirea de Stalactite, și va fi deschisă pentru public începând cu 29 ianuari, până în data de 31 a aceleiași luni, în inervalul dintre orele 17:00 și 22:00, în spațiul A2.
Ce veți vedea la expoziție sunt experimente cu reflecțiile obținute pe diferite suprafețe (hârtie, sticlă, pânză, plasă, metal etc.), diverse culori și instalații tridimensionale. Autorii instalațiilor: Oxana Capațina, Sergiu Luca, Marta Gavriliuc și Laurențiu Coțaga vor fi pe loc pentru a răspunde la întrebările și curiozitățile vizitatorilor.
Acest eveniment a fost organizat în cadrul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID, Suedia și UK. Conținutul materialului este responsabilitatea autorului și nu reflectă neapărat opinia USAID, a Guvernelor SUA, Suediei sau al Marii Britanii.

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?