Stalactite / Projection Mapping exhibition

Imagini

Informații

Data: 29 - 31 Ianuarie 2021
Preț: Intrare liberă
Locul:Artcor (str. 31 august 1989, 137)

Descriere

La sfârșitul anului 2020 am pus la care un mini hackathon pe projection mapping, împreună cu Karen Grigorean. Procesul fiind unul foarte intens și experimental nu a încăput în cele 10 ore de lucru prevăzute. Acum o săptămână a avut ce de a doua parte a workshopului, în urma căruia, iată, s-au conturat careva rezultate, pe care suntem nerăbdători să vi le prezentăm.
Expoziția poartă denumirea de Stalactite, și va fi deschisă pentru public începând cu 29 ianuari, până în data de 31 a aceleiași luni, în inervalul dintre orele 17:00 și 22:00, în spațiul A2.
Ce veți vedea la expoziție sunt experimente cu reflecțiile obținute pe diferite suprafețe (hârtie, sticlă, pânză, plasă, metal etc.), diverse culori și instalații tridimensionale. Autorii instalațiilor: Oxana Capațina, Sergiu Luca, Marta Gavriliuc și Laurențiu Coțaga vor fi pe loc pentru a răspunde la întrebările și curiozitățile vizitatorilor.
Acest eveniment a fost organizat în cadrul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID, Suedia și UK. Conținutul materialului este responsabilitatea autorului și nu reflectă neapărat opinia USAID, a Guvernelor SUA, Suediei sau al Marii Britanii.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?