День двойного образования в Кишиневе

Изображения

Подробная информация

Дата: 23 Ноября 2019, 11:00 Суббота
Место:Moldexpo

Описание

Instituții de Învățământ Profesional Tehnic din regiunile centru și nord ale țării, împreună cu întreprinderi partenere în sistemul de învățământ dual vor prezenta programele lor de studii și oportunitățile de dezvoltare profesională și de angajare pentru tineri.

Ediția din Chișinău va fi organizată sub forma unei expoziții cu ateliere informative și interactive pentru tineri. Astfel, toți vizitatorii evenimentului sunt invitați să participe la atelierele științifice și distractive, fie că sunt iubitorii de roboți și jocuri la calculator, curioși de a cunoaște secretele electricienilor și montatorilor, bucătarilor sau a cofetarilor.
Cei mai harnici vânătorii de ateliere vor participa la tombolă și au șansa să câștige premii de invidiat.

Campania Înveți. Muncești. Câștigi! a fost lansată în luna mai 2018 și are scopul de informare pe scară largă a tinerilor despre oportunitatea și avantajele învățământului dual. Aceasta este implementată de MECC, cu suportul Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei GIZ, în cadrul Proiectului „Promovarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie Verde”, finanțat de către Ministerul Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare a Germaniei (BMZ) și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?