Ziua Învățământului Dual la Chișinău

Imagini

Informații

Data: 23 Noiembrie 2019, 11:00 Sâmbătă
Locul:Moldexpo

Descriere

Instituții de Învățământ Profesional Tehnic din regiunile centru și nord ale țării, împreună cu întreprinderi partenere în sistemul de învățământ dual vor prezenta programele lor de studii și oportunitățile de dezvoltare profesională și de angajare pentru tineri.

Ediția din Chișinău va fi organizată sub forma unei expoziții cu ateliere informative și interactive pentru tineri. Astfel, toți vizitatorii evenimentului sunt invitați să participe la atelierele științifice și distractive, fie că sunt iubitorii de roboți și jocuri la calculator, curioși de a cunoaște secretele electricienilor și montatorilor, bucătarilor sau a cofetarilor.
Cei mai harnici vânătorii de ateliere vor participa la tombolă și au șansa să câștige premii de invidiat.

Campania Înveți. Muncești. Câștigi! a fost lansată în luna mai 2018 și are scopul de informare pe scară largă a tinerilor despre oportunitatea și avantajele învățământului dual. Aceasta este implementată de MECC, cu suportul Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei GIZ, în cadrul Proiectului „Promovarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie Verde”, finanțat de către Ministerul Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare a Germaniei (BMZ) și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?