WineTech 2.0 Moldova Conference

Изображения

Подробная информация

Дата: 28 Февраля 2020, 10:00 Пятница
Телефон для справки: 060 008 010

Описание

WineTech 2.0 Moldova Conference este a doua ediție a conferinței regionale destinată aplicării Tehnologiilor în sectorul vitivinicol și are drept scop crearea unei platforme de explorare a tendințelor internaționale in acest domeniu,precum și elaborarea strategiilor de digitalizare și integrare a soluțiilor inovative în industria vinicolă locală.

WineTech 2.0 Moldova Conference oferă oportunitatea de a se implica într-un dialog productiv cu experții recunoscuti din domeniul WineTech atât din țară cât și din străinătate.

Printre invitații evenimentului sunt fondatorii coaliției globalе a peste 70 de companii din domeniul WineTech cu o misiune comună de a crea noi modalități de a selecta,produce și vinde vinuri.

WineTech 2.0 are drept scop de a aduce noi performanțe industriei vitivinicole locale prin folosirea și dezvoltarea celor mai noi inovații în domeniul inteligenței artificiale, algoritmi de recomandare,tehnologiei blockchain,vanzari online etc.

Subiectele care vor abordate în cadrul conferinței includ: proiecte WineTech de succes la nivel local și internațional,noi soluții de integrare a soluțiilor Tech la etapa de distribuire și promovare cere cresc vanzarile produselor vinicole și multe altele.

Un subiect aparte va fi Turismul Vinicol International si modului in care vinariile Moldovei pot fi integrate mai eficient in circuitul turistic international.

Evenimentul este destinat urmatorului public:

  • Top & Middle Management in Marketing și Business Development ale producătorilor vinicoli locali;
  • Reprezentanti ai turismului vinicol local.
  • Proprietarii de Vinoteci,Somelieri si Organizatori de Degustări de Vinuri;
  • Reprezentanți ai autorităților naționale cu tangență la industriile vitivinicole și Tech din Moldova;
  • Organizații și asociații non-guvernamentale cu tangență la industriale vitivinicole și Tech din Moldova.

WineTech 2.0 este organizat de Asociația Companiilor TIC din Moldova (ATIC) cu suportul Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare (USAID Moldova), Guvernul Suediei și Oficiul Național al Viei și Vinurilor.

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?