Go International in Music Industry

Изображения

Подробная информация

Дата: 29 Января 2020, 18:30 Среда
Телефон для справки: 068 674 550
Место:Artcor (ул. 31 Августа 1989, 137)

Описание

Andrew Rayel și COR Creative Industries Association in Moldova organizează un meetup pentru producătorii și artiștii locali din domeniul muzicii electronice, unde vei putea obține cunoștințe, sfaturi și strategii de promovare care te va ajuta să fii recunoscut și apreciat la nivel internațional.
În cadrul evenimentului, Andrew și invitații săi, ne vor povesti care sunt factorii de care trebuie să ții cont, va răspunde la întrebări.
Scopul acestui eveniment este de a crea o comunitate în care vom face schimb de idei, experiențe și potențiale colaborări.
Pentru a participa, persoanele interesate sunt rugate să completeze formularul de înregistrare.

Speakers

Andrew Rayel- este unul dintre cele mai remarcabile talente pe scena muzicii EDM la nivel internațional. Datorită stilului său muzical unic, a ajuns sa evolueze pe scenele celor mai mari festivaluri de muzica electronică din lume precum Ultra Music Festival, Tommorowland, Electric Daisy Carnival.

Andrew a fost clasat 7 ani consecutiv (2012 -2018) în top 100 cei mai buni DJ din lume conform revistei DJ Mag, câștigând titlul de „the best climber„ în în anul 2014, fiind clasat pe locul # 24. In Septembrie 2017, Andrei a lansat propria casa de discuri inHarmony Music.

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?