BAZAAR Retail Forum| E-Commerce Edition

Изображения

Подробная информация

Дата: 2 Апреля 2020, 09:00 - 17:00
Цена: 39 - 59 €
Место:Tekwill

Описание

BAZAAR Retail Forum s-a născut din setea de inovații într-o industrie de când lumea cum e retailul. Inovațiile se nasc și se coc cel mai bine în comunități și asta vrea să devină în timp BAZAAR, platforma unde retailerii se provoacă reciproc și se împart cu ce le reușește în business și tehnologii. BAZAAR va fi util - cu date, insight-uri și exemple de inovație care lucrează, asta e ceea ce putem aduce în joc. BAZAAR va creea ocazii să ne gândim și să vorbim cât mai des despre CONSUMATOR.

Martor la războaie locale de preț și poziționare, expus la client service și opțiuni inovative din exterior consumatorul e însetat de altfel de retail în Moldova. Pe lângă giganții globali sau cei locali, apar formate de retail neașteptate, care schimbă poftele alintate ale moldovenilor și îi fac și pe cei mari să adopte inovații. Să le descoperim!

Ediția E-commerce va deschide subiectul provocărilor din comerțul online, cum e să gestionezi o afacere online sau să migrezi una din offline, ce soluții lucrează ce aspecte sunt importante. Ulterior ne vom adânci în evenimente dedicate subiectelor dureroase și plăcute din industrie: vânzări și marketing, logistică, management de stocuri, soluții tech, customer service, management de categorii, platforme de e-commerce pentru businessul mic etc. Noi nu am pierde așa evenimente, de asta am decis să le organizăm.

BAZAAR Retail Forum: E-commerce Edition este organizat de către Tekwill, ADCENTER și A1, cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului ”Tekwill”.

Tickets: 39 EUR (early bird) - till 14.03 after 59 EUR ( regular tickets)

 

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?