Actor Mood workshop with Ghena Moroșanu

Изображения

Подробная информация

Дата: 21 Декабря 2019, 10:30 Суббота
Цена: Вход свободный - регистрация
Место:Artcor (ул. 31 Августа 1989, 137)

Описание

Actor mood - este un workshop intensiv de actorie, care dezvăluie subiecte teoretice și practice și oferă șansa de a practica diverse metode de actorie, casting și exprimare în fața camerei. Tematicile abordate se axează nemijlocit pe arta cinematografică și rolul actorului în film. Toate astea într-un program compact, dar cu un impact puternic asupra participanților.

Intrare liberă în baza formularului de participare:
https://forms.gle/xoveVEvVyGE1jKyV8

Trainerul workshopului este Ghena Moroșanu.
Ghena este un actor moldovean în Hollywood, deja de mai bine de șapte ani activează în Los Angeles în calitate de actor, producător de filme și teatru, trainer de actorie și regizor. A absolvit și a fost instruit ca profesor de actorie la renumita școală de actorie Lee Strasberg Theatre and Film Institute care a adus lumii întregi actorii ca Al Pacino, Robert De Niro, Harvey Keitel, Angelina Jolie, Marilyn Monroe, Marlon Brando, Scarlett Johansson, etc.

Timp de șapte ani, Ghena a organizat cursuri de actorie in SUA, Moldova și Italia, este profesor suplinitor la Lee Strasberg, a participat la multiple proiecte în SUA, Moldova, Italia, cu filme (Casa Mare Homeland, Miliard, Winter in LA, Welcome to Valhala, Ștampila, etc.), spoturi comerciale, videoclipuri, piese teatrale ( Trei surori, Casa Păpușilor, Șapte, chicago, Cabaret, etc.) și ateliere de actorie (Conștientizarea launtricului în scenă, Method movement, Method acting, etc.)

Workshop-ul de actorie cu Ghena Morosanu este un workshop intensiv de actorie, care sta la baza metodei Lee Strasberg, method movement de regizorul/profesorul Gerald James și regizor/profesor Hedy Sontag.

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?