TRIBUTE - the 3 greatest

Изображения

Подробная информация

Дата: 4 Апреля 2024, 19:00 Четверг
Цена: 250 Леев
Место:Artcor (ул. 31 Августа 1989, 137)

Описание

„TRIBUTE – The 3 greatest”
Acest concert, care vine să aducă în fața spectatorilor muzica marilor maeștri:
Astor Piazzolla / Richard Galliano / Frank Marocco.
Creația acestor 3 titani ai muzicii pentru acordeon este arta și școala „de căpătâi” pentru fiecare acordeonist, indiferent dacă este un începător sau un muzician profesionist deja. Muzica acestor compozitori este atât pentru urechile muzicienilor profesioniști, cât și pentru sufletele oamenilor, care, pur și simplu, trăiesc din dragoste pentru frumos.
MGB (Misha Grossu Band), vă invită, pe data de 4 aprilie, începând cu ora 19:00, la Artcor, ca să savurați din melodiile semnate de acești trei mari compozitori – Astor Piazzolla, Richard Galliano și Frank Marocco. În program vor fi melodii în stil jazz, nuevo tango, new musette, swing și nu doar.
Ideea acestui concert, pornește de la cel care e cel mai în drept să o facă – acordionistul Misha Grossu. Aceste nume sunt niște repere în parcursul său profesional, iar colaborările cu doi dintre compozitorii cărora le este dedicat acest concert, au constituit niște momente marcante în cariera sa.
Este imposibil să nu te lași cucerit de “dulceața” improvizațiilor lui Frank Marocco, de ideile muzicale inovatoare și tehnicile de inerpretare ale lui Richard Galliano, dar și de romantismul și totodată dramatismul muzicii lui Astor Piazzolla. Așadar, acest concert, va constitui un regal al muzicii de acordeon.
În scenă:
Misha Grossu - acordeon
Madlena Buldumea - vioară
Dorel Burlacu - clape
Petru Rastraşanu - contrabas / bas chitară
Alex Zavalii - tobe
„Tribute – The 3 greatest” este un fel de ofrandă muzicală, adusă celor trei figuri, din recunoștință și prețuire. Pentru a vă apropia de această lume a frumosului sau pentru a afla cum a avut ocazia Misha Grossu să cânte împreună cu Richard Galliano și Frank Marocco în mai multe concerte în Moldova dar și în Franța, veniți să aflați la concert!
Notați: 4 aprilie, ora 19:00, la Artcor!

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?