Plăieșii

Я ПОЙДУ 2

Выберите один из вариантов:

Изображения

Подробная информация

Дата:
  • 26 Ноября 2021, 19:00 Пятница
  • 27 Ноября 2021, 19:00 Суббота
Цена: 250 - 500 лей
Телефон для справки: 022 213 544
Добавить напоминаниеИзменить напоминание

Добавить напоминание

Выберите день в который Вы хотите получить напоминание об этом событии.
Событие:Plăieșii

Описание

Din cauza rigorilor pandemice, Spectacolul “Partea noastră de iubire” – cântec orășenesc -anunțat pentru 27 și 28 noiembrie 2020, este REPROGRAMAT pentru zilele de 26 și 27 noiembrie 2021.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 Ansamblul etnofolcloric Plăieșii și Nicolae Gribincea vă invită la spectacolul “Partea noastră de iubire” - cântec orășenesc – un spectacol în care tradiționalul, autenticul și contemporanul se contopesc pentru a reda frumusețea graiului matern și versurile clasicilor noștri într-un limbaj muzical firesc.

În cadrul celor două spectacole din 26 și 27 noiembrie 2021, vor fi lansate cântece în primă audiție, dar și un dublu CD de folclor orășenesc cu genericul “Partea noastră de iubire”, titlu inspirat din creația lui Dumitru Matcovschi.

Plăieșii vor cânta cu multă dăruire, devotament, pasiune și demnitate, așa cum le stă în fire, la “înălțimea mândră a pieptului”, vorba poetului. Or, așa le stă bine tinerilor de astăzi, să vină cu partea lor de dragoste, frumos și lumină pentu a pune umărul la valorificarea și întregirea culturii neamului nostru.

Vă așteptăm cu drag, Nicolae Gribincea!

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?