Melting Dice | Aktika | Concert | Artcor

Изображения

Подробная информация

Дата: 27 Июня 2021, 19:00 Воскресение
Цена: 50 лей
Место:Artcor (ул. 31 Августа 1989, 137)

Описание

Meet Melting Dice!
Pepiniera vine la Chișinău, cu un prim concert pe data de 27 iunie, de la 19:00.
Opening act: Bandul local Aktika.


Muzica Melting Dice poate fi numită rock alternativ, dar nu e doar atât; timbrul vocal și interpretarea lui Bogdan te-ar putea duce într-o zonă grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, în timp ce inflexiunile metal din riff-urile de chitară sună modern, abraziv, completând fundamentul oferit de versurile enigmatice.

În 2017 trupa a lansat albumul de debut ”Cord Cablu Creier” printr-un turneu național de promovare. Materialul conține zece piese, compoziții proprii ale trupei, compuse in perioada 2014 - 2016. Firul roșu care leagă cele zece piese de pe album este dat de lupta internă dintre pasiune și rațiune. Versurile vorbesc despre experiențele trăite până la acest moment de către cei patru membri, dar și despre cele mai simple lucruri pe care le văd în jur și îi inspiră, indiferent că este vorba despre un tată și o fiică ce mananacă împreună o înghețată sau despre un bunic ce meșterește la prima lui mașină în fața blocului.
Cel de-al doilea material de studio, EP-ul „Mat deschis” a fost lansat la sfârșitul anului 2020 și este un material muzical de tranziție între sound-ul de pe primul album și cel la care se lucrează în prezent, între componența inițială a trupei și formula de azi, un material necesar în procesul de maturizare al formației.

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?