Cosmos in Buzunar + lansare videoclip: This is so strange

Изображения

Подробная информация

Дата: 4 Февраля 2023, 19:00 Суббота
Цена: 150 - 200 лей
Место:Artcor (ул. 31 Августа 1989, 137)

Описание

Primul concert din 2023 al trupei Cosmos în Buzunar promite să facă multă gălăgie melodioasă în Centrul Industriilor Creative - Artcor.
Toți cei îndrăgostiți de muzica electronică ce experimentează cu genuri precumsynth wave, ambient sau progressive techno sunt invitați pe 4 februarie, de la 19:00, la concert.
Cei care urmăresc activitatea trupei Cosmos in Buzunar se vor bucura să afle că la concert va avea loc și mult așteptata lansare a clipului pentru piesa „This is so strage”, teaserul căruia deja a apărut pe rețele.
Pentru cei care sunt curioși să descopere scena muzicii independente locale avem încă cel puțin două motive pentru a nu scăpa acest eveniment:
1. AMystic
2. Murmurdeizvar
Acestea fiind trupele ce vor cânta în deschiderea concertului.
Data:
4 februarie, 19:00
Bilete:
150 - 200 de lei în ziua concertului
COSMOS în BUZUNAR
Proiectul muzical Cosmos în Buzunar a fost fondat în iarna anului 2016, la Chișinău, la inițiativa a doi prieteni: Pavel Olari și Adrian Roșca. Cosmos în Buzunar este un proiect artistic multilateral, a cărui necesitate s-a născut din dorința de a explora și găsi o identitate și mijloace de expresie artistice individuale, atât muzicale, cât și vizuale.

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?