Brass Orchestra

Изображения

Подробная информация

Дата: 12 Октября 2019, 13:00 Суббота
Цена: Вход свободный

Описание

Cel mai tare concert în parcare vine la Kaufland Moldova! Pe 12 octombrie, începând cu 13:00, Moldovan National Youth Orchestra se conectează la parcarea Kaufland Moldova, situată pe Mircea cel Bătrîn 25/1, într-un format nou, Brass Orchestra. Ia-ți oamenii tăi buni și dragi pentru a savura un concert open air plin de pasiune și energia a 6 instrumentiști în unica parcare pentru mașini electrice din Moldova. Intrarea la eveniment este liberă.

Brass Orchestra este un format nou în care 2 tromboane, un corn, o trompeta susținute de percuție vor aduce la viață piese bine îndrăgite. În timpul concertului, cei prezenți alături familie și gașca sa, vor auzi o nouă interpretare a melodiilor, precum „Havana” (Camila Cabello), „Seven Nation Army” (The White Stripes), „Money” (Abba) și lista continuă.

Pe scena improvizată din parcarea vor urca Haki Vladu (trombon), Xenia Batrinu (corn), Balan Mihai (trompetă), Александр Рыбацкий (trombon), Albert Baciu (trompetă) și Max Nacioglo (percuție). Tineri și diverși, muzicienii aduc un suflu rebel muzicii combinat în plină armonie, deoarece implicarea fiecăruia face diferența.

Pentru al treilea an consecutiv, Kaufland Moldova este alături de Moldovan National Youth Orchestra aducând muzica de calitate locații inedite în toată țară, pe înțelesul fiecăruia, punând în valoare subiecte de importanță socială, deoarece implicarea face diferența.

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?