Благотворительный концерт "Ты мой герой"

Я ПОЙДУ 0

Выберите один из вариантов:

Изображения

Подробная информация

Дата: 9 Апреля 2019, 18:00 Вторник
Цена: 100 лей
Телефон для справки: 022 222 734

Описание

Nu orice om este erou , dar orice om are bilet de participare, în povestea în care poate deveni unul.
Acesta este sloganul acestui concert , un concert de binefacere pentru un EROU și cu participarea unor EROI! Tatiana Bezerdic este om extraordinar de puternic care a trecut prin imense chinuri și dureri în peste 40 de ani ... însă anul acesta, e anul triumfului!
... Slava Domnului ! Dumnezeu e atît de bun , deoarece 22 ani am așteptat răspuns la rugăciune, eu nu ceream mult , ceream să - mi dea de muncă și să lucreze cum știe el mai bine la inima medicilor care mă vor ajuta ! " ... gîndurile unui , om , a unei mame și a unui suflet bun , după ce a ieșit din sala de reanimare !

Pe 30 martie , d-na Tatiana va fi externată , după aproape 2 luni de spitalizare și se întoarce acasă din Germania ! Deoarece recuperarea după tratament s-a desfășurat mult mai rapid , nu s-a reușit colectarea sumei în întregime și e nevoie încă de bani . Cum numai nu o dată ați demonstrat solidaritatea voastră și lupta alături de d-na Tatiana , vă invit să o întîmpinați acasă și să o susțineți în cadrul concertului "Tu ești Eroul meu!"

Prețul unui bilet este de 100 lei iar biletele le puteți procura la casele Filarmonicii Naționale!

Toți banii colectați, vor fi donați doamnei Tatiana!

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?