3 SUD EST

Изображения

Подробная информация

Дата: 18 Ноября 2023, 18:00 Суббота
Цена: 200 - 650 лей
Телефон для справки: 022 213 544
Исполнители:3 SUD EST
Прошедшие события
  • 17 Ноября 2023, 19:00 Пятница
  • 17 Ноября 2022, 18:30 Четверг
  • 18 Сентября 2022, 18:30 Воскресение

Описание

3 SUD EST revine cu un show live memorabil, care deja devine o tradiție, la Palatul Național "Nicolae sulac". Spectacolul va fi unul exuberant și dinamic, încărcat de emoție, culoare și magie, având o producție grandioasă, iar trupa va cânta cele mai iubite piese scrise de-a lungul carierei lor de peste 25 de ani.

Show-ul va fi unul magistral de la început până la final și va purta fanii pe drumul nostalgiei cu hit-uri precum “Amintirile”, “Te plac”, “Ai plecat”, care te duc cu gândul la perioada copilăriei sau a adolescenței, dar te va aduce și în prezent prin cântece precum “Cine ești”, “Stele” sau “Jumătatea mea mai bună” și multe altele.

Cei peste 25 de ani de carieră cu piese constant în topurile muzicale, dar și în inimile fanilor sunt mărturia clară a creativității și diversității producției muzicale. Trupa 3Sud Est a definit muzica unei generații prin stilul lor muzical unic și continuă să lanseze hituri, care ajung imediat în topurile naționale, trecând testul timpului. În plus, fiecare cântec devine un refren pentru o anumită etapă din viața fiecăruia din noi.

 

Расположение на карте

Авторизация

Пожалуйста, введите Ваш e-mail и пароль:

Экспресс Регистрация

Введите Ваш e-mail и пароль:
Ваш емейл уже зарегистрирован на Fest.md. Хотите соединить ваши учетные записи?