Trattoria Della Nonna (Ciocana)

Imagini

4 voturi

Detalii

Tipul: Restaurant
Bucătărie: Italiană
Tematică: Italiană
Muzică: Retro
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Dum:10:00 - 23:00

Informații de contact

Telefon: 0 79 000 035
E-mail:
Website: trattoria.md
Adresa: Chișinău, str. Mihail Sadoveanu, 20/1

Facilități

Business Lunch
Livrare
Grătar
Wi-Fi
Parcare
Loc de joacă pentru copii

Descriere:

Armonia şi bogăţia gusturilor, îmbinate cu tradiţia bucătăriei italiene şi ospitalitatea specifică sângelui latin, servire impecabilă şi ambianţă distinsă, acestea ar putea fi cuvintele, care descriu restaurantul "Trattoria della nonna", ce reuşeşte să devină una din locaţiile preferate ale amatorilor bucătăriei peninsulare.

Interierul restaurantului este diversificat în mai multe nivele pentru ca oaspetele să-şi poată alege anume sectorul care-i este comod şi care-l caracterizează cel mai mult. Este zona pentru fumători, zona pentru nefumători, spaţiul VIP şi mini terasa. Este un loc pentru toată familia - tot localul fiind amenajat cu mobilă moale şi confortabilă şi scăunele pentru copii, iar muzica ce răsună este mai mult decît specială.Fiecare colţişor este amenajat cu decor original în stil retro, ce te duce cu gîndul la bunica!

Restaurantul “Trattoria della nonna”, îşi impresionează oaspeţii prin bogăţia meniului, sortimentul bogat de bucate atît italiene cît și naționale, satisfăcînd până și cei mai pretentioși oaspeți. Mai mult, aici se pot organiza cu success cele mai deosebite aniversări.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul