New York Restaurant & Bar

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Restaurant, Bar
Nivel de prețuri:
 

Informații de contact

Telefon: 022 201 202
E-mail:
Adresa: Arborilor 21/A, Chisinau

Descriere:

În 2003 New York a devenit o piatră de hotar în viața socială a Chișinăului. Restaurantul a fost decorat cu elemente vizuale newyorkeze, a căpătat servicii și management prietenoase, cu un mix de rețete de bucate și băuturi originale americane și internaționale clasice. New York a demonstrat, că un loc cu un caracter american adevărat prietenos și distractiv poate fi creat într-un oraș unde stilul de viață a fost puternic influențat de vechile obiceiuri sovietice.

Serviciile și calitatea restaurantului New York au fost caracterizate drept bune, chiar mai bune decât exemplele reușite ale restaurantelor renumite din lume care au concepte similare. New York a oferit Happy Hours, petreceri diverse conceptuale în weekend și zile cu tematici speciale. Toate acestea au fost capabile să creeze un amalgam de străini din diferite culturi cu localnici bucurându-se de aceeași atmosferă aproape în fiecare zi.

Din păcate, New York a fost închis în 2006, din cauza unei alte decizii comerciale de succes a proprietarilor acestei locații.

Închiderea unui loc atât de popular a fost considerată o mare pierdere pentru viața socială a Chișinăului. Recent, restaurantul New York și-a redeschis ușile cu mai multe oferte tentante, mâncăruri delicioase și exclusive, și o atmosferă perfectă pentru oaspeții îndrăgiți.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul