La Roma

Imagini

1 vot

Detalii

Tipul: Restaurant, Karting, Sală de banchete
Bucătărie: Italiană, Moldovenească
Tematică: Italiană
Muzică: Chillout
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Dum:24/24

Informații de contact

Telefon: 0683 83 232
E-mail:
Adresa: Chisinau, str. Albisoara, 40/1

Facilități

Business Lunch
Livrare
Șemineu
Grătar
Narghilea
Wi-Fi
Karaoke
Parcare
Loc de joacă pentru copii
Terasă
24/24

Descriere:

La Roma restaurant este primul restaurant cu bucătărie italiană din Republica Moldova. Pe întreg parcursul existenţei sale restaurantul şi-a cîştigat faima de local care îşi deserveşte oaspeții la cel mai înalt nivel cu preparatele unei bucătării variate și delicioase, care se dezvoltă continuu.

Pe parcursul activităţii sale încununate de succes restaurantul La Roma a găzduit cu bucurie o serie de maeştri-bucătari, laureaţi ai unor concursuri internaţionale de artă culinară, precum Franco, Alessandro, Luigi, Salvatore, Matteo şi mulţi alţii, cu diplome de cea mai înaltă categorie în domeniul bucătăriei naţionale (italiene) şi europene, maeştri-bucătari care au susţinut cu succes o serie de demonstraţii ale artei culinare.

La Roma CATERING, cu prestare de servicii în deplasare, are o mare experienţă în organizarea unor ceremonii de familie, a manifestărilor VIP şi a celor comandate de firme. Organizarea oricărui tip de petrecere se află sub controlul nostru strict, restaurantul mobil e responsabil atît de calitatea şi gustul preparatelor şi al gustărilor cît şi de calitatea serviciilor. Promptitudinea şi profesionalismul sînt calităţile esenţiale ale restaurantului mobil La Roma. La Roma CATERING e întotdeauna la dispoziţia dvs.!

Supunem atenției Dvs. cele mai reușite petreceri pentru copii din Chișinău. Secretul succesului nostru constă în faptul că noi punem suflet în ceea ce facem. Sîntem asemeni unor vrăjitori și realizăm în Chișinău cele mai strălucite petreceri pentru copii.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul